Haberler

İLETİŞİM ÇAĞINDA HAYAT DERSLERİ-3

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM) tarafından gerçekleştirilen “İletişim Çağında Hayat Dersleri” seminerleri, iletişim mesleğinin usta isimlerini Zeytinburnulu gençlerle buluşturuyor. Toplam 8 seanstan oluşacak seminerin Üçüncüsü, 07 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 17.00’de Moderatör Serkan Fıçıcı ve Konuk Dr. Taceddin Kutay’ın katılımıyla başlayacak. Gençlerle buluşacak olan seminerde ağırlıklı olarak; Yurtdışında eğitim ve çalışma hayatı, Türkiye’den kaçma hayalleri kabusa dönüşmesin diye nelere dikkat edilmeli, Avrupa’da Türklere bakış konuları ele alınacak.

Dr. Taceddin Kutay; 16 Yıl Avusturya’da yaşayan, Viyana Üniversitesi’nden Siyaset Bilimi ve Psikoloji diplomalı, şu an Türk Alman Üniversitesi Öğretim Üyesi aynı zamanda Akşam Gazetesi Yazarı, Habertürk Tv, Haber Global ve 24 Tv’de yorumculuk yapan hocamızla merak ettiğiniz her şeyi konuşalım.

 

 

DİĞER HABERLER
Diğer haberlere de göz gezdirin!

Zeytinburnu Belediyesi olarak bizler, siz gençlerimizin yeteneklerine ve kararlarına her zaman değer vermekteyiz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sizleri doğru yönlendirmeyi ve bu yolda sizlere imkânlar sunmayı daima boynumuzun borcu olarak kabul ediyoruz...Devamını Oku