Haberler

Zeytinburnu Kültür Sanat’ta Ramazan Etkinlikleri Başlıyor

Zeytinburnu Kültür Sanat’ın Ramazan ayına özel olarak düzenlediği, çocuklardan yetişkinlere kadar birçok programı içerisinde barındıran etkinlikler bir ay boyunca Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde Zeytinburnulular ile buluşacak.

Zeytinburnu Belediyesi on bir ayın sultanı Ramazan’ı Zeytinburnu Kültür Sanat bünyesinde düzenlediği çeşitli etkinliklerle karşılıyor. Ramazan ayı boyunca Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde; çeşitli sanatçılar, çocuklar için hazırlanan özel programlar ve birbirinden kıymetli konuklarla yapılacak söyleşiler Zeytinburnulular ile buluşuyor.

Etkinlik takviminde; Serdar Tuncer’in Nihat HatipoğluMustafa Karataş, Hayati İnanç gibi değerli konuklarla gerçekleştireceği söyleşiler, Kadir Gecesi özel programı, tasavvuf konserlerinin yanı sıra çocuklar için hazırlanan eğlenceli programlar yer alıyor.

GALERİ
Etkinlikten Kareler
DİĞER HABERLER
Diğer haberlere de göz gezdirin!

Zeytinburnu Belediyesi olarak bizler, siz gençlerimizin yeteneklerine ve kararlarına her zaman değer vermekteyiz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sizleri doğru yönlendirmeyi ve bu yolda sizlere imkânlar sunmayı daima boynumuzun borcu olarak kabul ediyoruz...Devamını Oku