Haberler

18. Geleneksel Kitap Okuma Yarışması’nın Kazananları Belli Oldu!

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin bu yıl 18’incisini düzenlendiği “Geleneksel Kitap Okuma Yarışması”nın kazananları Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen bir törenle ödüllerine kavuştu.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin 18 senedir düzenlediği ve gelenekselleşen “Kitap Okuma Yarışması”nın bu yıl ki kazananları da belli oldu. Yediden yetmişe geniş bir kitlenin katıldığı yarışma bu yıl da büyük ilgi gördü. Bilgi Evleri’ne kayıtlı 7 bin 617 üyenin başvurduğu yarışmada, toplam 23 bin 461 kitap okundu. Okunan kitaplar üzerinden düzenlenen sınav sonucunda 44 üye dereceye girmeyi başardı.

 

KAZANANLARA AİLELERİYLE BİRLİKTE TATİL VE PARA ÖDÜLÜ VERİLDİ

Zeytinburnu Belediyesi’nce düzenlenen 18. Geleneksel Kitap Okuma Yarışması’nda Birinci grupta Yenidoğan-Gökalp Bilgi Evi’nden Asfiya Yalçın birinci olurken, Sümer Bilgi Evi’nden Esma Mina Demirci ikinci, yine Yenidoğan-Gökalp Bilgi Evi’nden Betül Vera Üre de üçüncü oldu.

İkinci grupta Beştelsiz Bilgi Evinden İrem Güngör birinci, Merkezefendi Bilgi Evinden İdil Şevval Akkoca ikinci, Beştelsiz Bilgi Evinden Feyza Rümeysa Albayrak üçüncülüğü kazandı.

Üçüncü grupta Yeşiltepe Bilgi Evi’nden Sara Dinçer birinci, Nilüfer Dinçer ikinci ve yine aynı Bilgi Evinden Medine Sonar üçüncü oldu.

Dördüncü grupta ise Beştelsiz Bilgi Evinden Fatma Üstün birinci, Sümer Bilgi Evinden Murat Sadık Bulgurcu ikinci ve Yeşiltepe Bilgi Evinden Emel Öğretici ile Özlem Hızlı Korkmaz da üçüncülüğe hak kazandı.

Zeytinburnu Belediyesi Geleneksel Kitap Okuma Yarışması’nda dereceye girenlere, toplamda 352 bin TL para ödülü verildi. Ayrıca ilk üç dereceye giren üyeler ailelerinden iki kişiyle birlikte Çanakkale Doğa ve Tarih Yaz Kampı‘na katılmaya hak kazandılar.

 

Yarışma sonuçları için tıklayınız!

 

 

DİĞER HABERLER
Diğer haberlere de göz gezdirin!

Zeytinburnu Belediyesi olarak bizler, siz gençlerimizin yeteneklerine ve kararlarına her zaman değer vermekteyiz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sizleri doğru yönlendirmeyi ve bu yolda sizlere imkânlar sunmayı daima boynumuzun borcu olarak kabul ediyoruz...Devamını Oku