Haberler

Bilim Zeytinburnu Standında Çocuklar Geleceği Tasarladı

TEKNOFEST İstanbul’un Bilim Sokağı’nda yer alan Bilim Zeytinburnu standında teknoloji tasarım atölyelerine katılan çocuklar, gelecekteki hayallerini tasarımlara aktarırken, eğlenip öğrenmeyi de ihmal etmediler.

Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan, birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye‘nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İstanbul’da Bilim Zeytinburnu da yerini aldı. Festivalin Bilim Sokağı konseptine Tasarım Atölyesi’yle katılım sağlayan Bilim Zeytinburnu, etkinliğe gelen 6-9 yaş arası çocuklara birbirinden özel atölye çalışması yaptırdı. 4 günlük süre boyunca 3 bin 757 çocuk atölye çalışmasına katıldı.

ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ WAVETECH ROV TAKIMI’NIN YARI FİNAL BAŞARISI

Öte yandan bu yıl geleceğe umutla bakan Türkiye gençleri için “Sen Geleceksin Diye” sloganıyla hareket eden TEKNOFEST İstanbul’un Teknoloji Yarışması’na Zeytinburnu Belediyesi Wavetech Rov takımıyla destek oldu. Zeytinburnu Belediyesi sponsorluğunda TEKNOFEST yarışmasına katılan Bilim Zeytinburnu Takımı Wavetech Rov, “İnsansız Sualtı Sistemleri” konseptiyle finale kadar çıkmayı başardı.

 

GALERİ
Etkinlikten Kareler
DİĞER HABERLER
Diğer haberlere de göz gezdirin!

Zeytinburnu Belediyesi olarak bizler, siz gençlerimizin yeteneklerine ve kararlarına her zaman değer vermekteyiz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sizleri doğru yönlendirmeyi ve bu yolda sizlere imkânlar sunmayı daima boynumuzun borcu olarak kabul ediyoruz...Devamını Oku