Haberler

Çanakkale Doğa ve Tarih Aile Kampı Başvuruları Başlıyor!

Yaz tatili döneminde ilçedeki okullarda eğitim gören çocukları misafir eden ‘Çanakkale Doğa ve Tarih Kampı’ şimdi Zeytinburnulu aileleri ağırlayacak.

Zeytinburnu sınırları içerisindeki okullarda eğitim gören ve başarılı olan öğrencileri, yaz tatili boyunca gruplar halinde Çanakkale Doğa ve Tarih Kampı’nda ağırlayan Zeytinburnu Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte sırayı ailelere devrediyor.

Zeytinburnu’nda ikamet eden ailelerin nefes alma ve dinlenme fırsatı bulacağı Çanakkale Doğa ve Tarih Aile Kampı için başvurular başladı.

3 gece 4 gün sürecek tatil için ilk kafile 11 Eylül Pazartesi yola çıkacak. Son kafile ise 8 Haziran 2024′de tesiste ağırlanacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

  • T.C vatandaşı olmak.
    • Seyahate engel bir durumu olmamak.
    • Son 1 yıldır Zeytinburnu ilçesinde ikamet ediyor olmak.
    • Daha önce (5 yıl öncesine kadar) Çanakkale Doğa ve Tarih Kampı’na gitmemiş olmak.
    • Tesisimize kabul edilen misafirlerimizin “Aile (eşler ve çocukları, anne ve çocukları, baba ve çocukları)” olarak katılımı uygun görülmüştür. Değişiklik hakkı belediyemizde saklıdır.
    • Kurumumuz gerek gördüğünde kampımızın kapasitesinin doluluk oranına göre katılımcılar; başvuran kişiler arasından noter huzurunda kura çekilerek belirlenecektir.
    • Bu şartları sağlayan ve kampa katılmak isteyen adayların, belirtilen gezi tarihinden en geç 15 gün önce Belediyemize müracaat ederek kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Müracaat sırasında katılımcıların T.C. Kimlik Kartlarını, evli çiftler için ilgili belgeleri (evlilik cüzdanı, vukuatlı nüfus kayıt örneği v.b) ibraz etmeleri zorunludur.
    • Kayıt yaptırdığı halde herhangi bir sebeple katılamayacak ya da değişiklik talebinde bulunacak olan misafirlerimizin en az 1 hafta öncesinden haber vermeleri gerekmektedir. Katılamayacağını bildirmeyen vatandaşlarımız daha sonra bu hizmetten yararlanamayacaktır.

Kayıt için başvuruların Zeytinburnu Belediyesi‘ne yapıldığı kamp gezisi hakkında detaylı bilgi, 444 1984 numaralı telefondan alınabiliyor.

 

GALERİ
Etkinlikten Kareler
DİĞER HABERLER
Diğer haberlere de göz gezdirin!

Zeytinburnu Belediyesi olarak bizler, siz gençlerimizin yeteneklerine ve kararlarına her zaman değer vermekteyiz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sizleri doğru yönlendirmeyi ve bu yolda sizlere imkânlar sunmayı daima boynumuzun borcu olarak kabul ediyoruz...Devamını Oku