Haberler

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası’nda Altın Madalyanın Sahibi Oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı setlerde 3-2 yenerek şampiyon oldu. Zeytinburnulular Filenin Sultanlarını 15 Temmuz Meydanı’ndaki dev led ekrandan izledi.

Kadın Voleybol Milli Takımımız Avrupa’nın en büyüğü olarak adını tarihe yazdırdı. 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda İtalya’yı 3 – 2 mağlup ederek finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın finalde Sırbistan ile karşılaştığı maçı Zeytinburnulular 15 Temmuz Meydanı’nda birlik ve beraberlik içerisinde izledi. Zeytinburnu Belediyesi Mobil İkram Aracı da alandaki vatandaşlara çay ve su dağıttı.

Belçika’nın başkenti Brüksel’de oynanan mücadele karşılıklı sayılarla başlarken Sırbistan ilk seti 27-25 kazanarak 1 – 0 öne geçti. A Milli Kadın Voleybol Takımı, ikinci sette Ebrar Karakurt’un etkili oyunuyla seti 25-21 kazandı ve durum 1-1’e geldi. Üçüncü sete iyi başlayan ve farkı 4 sayıya kadar çıkaran Filenin Sultanları, bu farkı koruyamadı ve seti 25 – 22 kaybetti. Dördüncü setin sonunu iyi oynayan ve 25 – 22 kazanan Ay -Yıldızlılar mücadeleyi karar setine taşıdı. Son sete de etkili başlayan Filenin Sultanları, 15 – 13 kazanarak durumu 3 – 2’ye getirdi ve Avrupa şampiyonu oldu.

 

 

GALERİ
Etkinlikten Kareler
DİĞER HABERLER
Diğer haberlere de göz gezdirin!

Zeytinburnu Belediyesi olarak bizler, siz gençlerimizin yeteneklerine ve kararlarına her zaman değer vermekteyiz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sizleri doğru yönlendirmeyi ve bu yolda sizlere imkânlar sunmayı daima boynumuzun borcu olarak kabul ediyoruz...Devamını Oku