Haberler

İSTANBUL GEZİLERİ BAŞLIYOR! 2022-2023

İSTANBUL GEZİLERİ BAŞLIYOR! 2022-2023

Zeytinburnulu gençler İstanbul’un zengin ve kadim tarihini gezip görerek öğreniyor. İstanbul’un kültür hazinesi niteliğindeki mekânlarını iki haftada bir düzenlenen “İstanbul Gezileri”nde gençlere tanıtma fırsatını sunan Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi gezi turları yeniden başlıyor.

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin (ZEYGEM) düzenlediği keşif gezilerinde yüzlerce genç, İstanbul’un tarihi ve kültürel mekânlarını uzman rehberler eşliğinde tanıma fırsatını elde ediyor. Gençlerin kültür ve tarih birikimiyle güçlü bir bağ kurmasını amaçlayan İstanbul Gezileri programının ilki 08 Ekim Cumartesi günü Eyüpsultan gezisiyle başlıyor.

GENÇ KÂŞİFLER GEZEREK ÖĞRENECEKLER

Ocak ayına kadar devam edecek ve 8 farklı tur programından oluşan İstanbul Gezileri’nde Eyüpsultan, Ayvansaray, Balat, Fener, Karaköy, Galata, Taksim, Mimar Sinan Eserleri, Zeyrek, Fatih, Harbiye, Nişantaşı, Maçka ve Beykoz’un tarihi ve kültürel zenginlikleri konusunda uzman rehberler ve eğitmenler tarafından genç kâşiflere aktarılacak.

ZEYGEM tarafından organize edilen İstanbul Gezileri’ne 14 -25 yaş aralığındaki tüm gençler ücretsiz olarak katılabiliyorlar. Geziye katılmak isteyen gençlerin ZEYGEM’e başvurması yeterli oluyor.

 

Başvuru İçin Tıklayınız. 

DİĞER HABERLER
Diğer haberlere de göz gezdirin!

Zeytinburnu Belediyesi olarak bizler, siz gençlerimizin yeteneklerine ve kararlarına her zaman değer vermekteyiz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sizleri doğru yönlendirmeyi ve bu yolda sizlere imkânlar sunmayı daima boynumuzun borcu olarak kabul ediyoruz...Devamını Oku