Haberler

ZEYGEM YKS Öncesi Son Düzlükte Yanınızda..!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’ye hazırlanan gençlerin son düzlükte yardımına Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM) yetişiyor. Konusunda uzman üniversite hocaları sınava girecek gençlerle buluşarak, kafalara takılan tüm soruları cevaplıyorlar.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na günler kala öğrencilerdeki artan stres, endişe ve yanlış yapma kaygısının önüne geçmek adına uzmanlar eşliğinde ‘Sınavları Birlikte Kazanalım’ adlı bir program düzenleyen Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM), gençlerin akıllarına takılan sorulara cevaplar buluyor. ‘Sınavları Birlikte Kazanalım’ programı konunun uzmanı üniversite hocalarıyla birlikte, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde, 31 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30’da gerçekleşecek. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden Dr. Mehmet Dinç’in konuk olarak katılacağı programın moderatörlüğünü ise İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Dr. Mehmet Ali Doğan üstlenecek.

 

 

GALERİ
Etkinlikten Kareler
DİĞER HABERLER
Diğer haberlere de göz gezdirin!

Zeytinburnu Belediyesi olarak bizler, siz gençlerimizin yeteneklerine ve kararlarına her zaman değer vermekteyiz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sizleri doğru yönlendirmeyi ve bu yolda sizlere imkânlar sunmayı daima boynumuzun borcu olarak kabul ediyoruz...Devamını Oku