Haberler

Zeytinburnu’nda 23.30’a Kadar Açık Bir Kütüphane Daha…

Veliefendi Mahallesi’nde Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’ne bağlı olan İlçe Halk Kütüphanesi, Bakanlık ile imzalanan protokol çerçevesinde Zeytinburnu Belediyesi ile ortak hizmet verecek. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “İlçe Halk Kütüphanesi bundan sonra 09.00 ile 23.30 saatleri arasında hizmete açık olacak.” dedi.

Zeytinburnu İlçe Halk Kütüphanesi’nin, Kültür Bakanlığı ile yapılan protokol neticesinde hizmet saatleri değişti. 08.30 ile 18.00 saatleri arasında hizmet veren İlçe Halk Kütüphanesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yapılan protokol neticesinde Zeytinburnu Belediyesi ile ortak çalışacak. Kültür Bakanlığı’na bağlı 4 personelin çalıştığı Halk Kütüphanesi’ne Zeytinburnu Belediyesi hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 6 personel ile destek verecek.

ZEYTİNBURNU MİLLET KIRAATHANELERİ’NDEKİ AYNI HİZMET GEÇERLİ OLACAK

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “İlçe Halk Kütüphanesi artık 09.00 ile 23.30 saatleri arasında hizmete açık olacak. Belediyemize bağlı Millet Kıraathaneleri’nde verilen tüm hizmetleri; İlçe Halk Kütüphanesi’nden faydalanan üyelerimize de sunacağız.” dedi.

Kütüphanede; 15 bin kitap, 70 farklı süreli yayın, ücretsiz Wi-Fi, fotokopi, 9 kullanıcı bilgisayarı ve 28 kişilik oturma kapasitesi bulunuyor.

Üyelere ücretsiz çay, kahvenin yanı sıra öğle ve akşam olmak üzere günde 2 kez çorba ikramı da yapılıyor.

Zeytinburnu İlçe Halk Kütüphanesi adresi ise şöyle: Veliefendi Mahallesi, 75/1 Sokak, No:11

Zeytinburnu’nda 23.30’a Kadar Açık Bir Kütüphane Daha…

DİĞER HABERLER
Diğer haberlere de göz gezdirin!

Zeytinburnu Belediyesi olarak bizler, siz gençlerimizin yeteneklerine ve kararlarına her zaman değer vermekteyiz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sizleri doğru yönlendirmeyi ve bu yolda sizlere imkânlar sunmayı daima boynumuzun borcu olarak kabul ediyoruz...Devamını Oku