Haberler

Zeytinburnu’nda Güne Sıcak Çorba İkramı İle Başlıyorlar…

Her sabah 07.00 – 09.00 saatleri arasında ilçenin ana ulaşım arterlerinde konumlanan Zeytinburnu Belediyesi Mobil İkram Aracı, günde 1.200 kişiye sıcak çorba ikramında bulunuyor.

Her sabah Zeytinburnu Belediyesi Aşevi’nde taze taze pişen sıcak çorba, işe yetişmeye çalışan vatandaşlara yolluk olarak ikram ediliyor. Günde 1.200 kişiyi sıcak çorba ile buluşturan Zeytinburnu Belediyesi Mobil İkram Aracı, her gün ilçenin farklı bir ulaşım noktasında konumlanarak sabahın erken saatlerinde işe, okula yetişmeye çalışan vatandaşların yüzünü güldürmeyi başarıyor. Sabah saat 07.00 – 09.00 arasında servis yapan Mobil İkram AracıCevizlibağ Tramvay ve Zeytinburnu Metro DurağıKazlıçeşme ve Zeytinburnu Marmaray istasyonlarında sıcak çorba dağıtımı yapıyor. Geçen yıl 58 bin kap çorba ikramında bulunan Zeytinburnu Belediyesi, bu sene 90 bin kişiye ulaşmayı hedefliyor.

 

DİĞER HABERLER
Diğer haberlere de göz gezdirin!

Zeytinburnu Belediyesi olarak bizler, siz gençlerimizin yeteneklerine ve kararlarına her zaman değer vermekteyiz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sizleri doğru yönlendirmeyi ve bu yolda sizlere imkânlar sunmayı daima boynumuzun borcu olarak kabul ediyoruz...Devamını Oku